Головна
Реєстрація
Вхід
Четвер
02.05.2024
12:45
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » Архів матеріалів

Підрозділи воєнізованої охорони залізниць України впродовж двох місяців цього року попередили 257 випадків розкрадання вантажів та матеріальних цінностей вартістю 210,7 тис. грн. За крадіжки було затримано та передано до правоохоронних органів 260 осіб.

Загалом тільки працівниками воєнізованої охорони з початку поточного року зареєстровано фактів розкрадання на загальну суму 274 тис. грн. Найбільше таких випадків зафіксовано в межах Придніпровської та Донецької залізниць. Найчастіше спроб розкрадання зазнають вантажі, що перевозяться відкритим рухомим складом.

Залізничники зазначають, що чинна система адміністративних покарань та розміри штрафів за порушення правил безпеки на залізничному транспорті, штрафів за дрібні крадіжки, зокрема й майна та матеріальних цінностей підприємства, не дає бажаного дієвого ефекту. Наприклад, мінімальний розмір штрафу за дрібну крадіжку становить 51 грн. Поряд із цим дрібною вважається крадіжка на суму не більше 800 грн. При цьому с ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.03.2009 | Коментарі (2)

Державна адміністрація залізничного транспорту України підвела підсумки галузевого змагання між колективами господарства будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд у 2008 році.

Перехідний прапор за перше місце отримали Рівненська дистанція водопостачання (Львівська залізниця) та Красноградський завод металоконструкцій (Південна залізниця).

Друге місце посіли Одеське будівельно-монтажне експлуатаційне управління (Одеська залізниця) та Нижньодніпровський завод залізобетонних конструкцій (Придніпровська залізниця), третє — Сумське будівельно-монтажне експлуатаційне управління (Південна залізниця) і будівельно-монтажний поїзд № 685 Полтава (Південна залізниця).

За високі показники в роботі колективи-переможці отримали почесні дипломи та грошові премії.

Переглядів: 529 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.03.2009 | Коментарі (0)

Днями в Москві представники Укрзалізниці обговорили перспективи розвитку контейнерних поїздів у сполученні Китай—Європа—Китай зі своїми колегами з ВАТ «РЖД» та ЗАТ МАВ Карго (угорський вантажний перевізник). Під час зустрічі йшлося про збільшення конкурентоспроможності контейнерних поїздів, зважаючи на загальне зменшення обсягів вантажів та жорстку конкуренцію з боку морського транспорту.
Зокрема, сторони вирішили сформувати оптимальні умови для організації сервісу. Для цього буде скорочений час простою поїзда на залізничних пунктах та прискорені процедури митного огляду шляхом узгодження з федеральними органами влади спеціальних документів та технологій. Також залізничники запровадять попереднє декларування вантажів, як цього вимагає Євросоюз із початку 2009 року.
Крім того, залізничники розглядають можливість зниження тарифів на транзитні перевезення контейнерів у сполученні Китай—Європа—Китай для максимального залучення вантажів.

Довідка
За інформаціє ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: railroadersclub | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (1)

17 лютого 2009 року в м. Києві відбулися переговори керівництва Державної адміністрації залізничного транспорту України з представниками ДАЖК «Узбецькі залізниці», Міністерства зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та торгівлі Республіки Узбекистан, ДАК «Узвнештранс», АО «НК «Казахські залізниці» з питань збільшення транзитних перевезень вантажів із Республіки Узбекистан територією України.
У ході зустрічі сторони зазначили, що завдяки партнерським стосункам між залізницями України та Узбекистану у 2008 році обсяги перевезень вантажів між нашими країнами склали 711,1 тис. тонн, що на 14,3% більше, ніж у 2007 році. У той же час залізничники зазначають реальні можливості нарощування обсягів перевезень за умови прийняття залізничними адміністраціями — учасницями перевезень зважених рішень у формуванні тарифної політики.
Особливу увагу приділено спільному формуванню привабливих тарифів на узбецько-казахстансько-російсько-українському напрямку перевезень вантажів: бавовни на ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: railroadersclub | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (1)

У першому півріччі цього року Укрзалізниця проведе конкурс на звання «Кращий провідник».
Проведення таких конкурсів для залізничників різних професій уже стало традицією. Мета заходу — покращити якість і культуру обслуговування пасажирів, удосконалити систему надання послуг, сприяти обміну досвідом та підвищити рівень професійної майстерності провідників пасажирських вагонів.
У конкурсі візьмуть участь провідники пасажирських та поїздів підвищеного комфорту, які особистим прикладом демонструють сумлінне виконання службових обов’язків та виробничих завдань, покращують якість і культуру обслуговування клієнтів, удосконалюють процес перевезень, старанно пильнують безпеку руху.
Конкурс планується провести в три тури, з яких два перших пройдуть у лютому-березні на залізницях України. Фінальна частина відбудеться в травні 2009 року.

Наразі Збірник погоджений Мінфіном та знаходиться на погодженні в Міністерстві економіки.

Переглядів: 525 | Додав: railroadersclub | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (0)

17 лютого 2009 року в Києві відбулась виставка миючих засобів для миття пасажирських вагонів та прання постільної білизни.У заході взяли участь генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк, начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин, представники залізниць України.

Проведення подібних зустрічей — гарна нагода оцінити, що пропонує ринок, у першу чергу український виробник. Організатори виставки мали на меті визначити кращі миючі засоби та виробити рекомендації для їх подальшого використання на залізницях України. Крім того, важливо оцінити ситуацію до проведення тендеру на надання Укрзалізниці відповідних послуг. За результатами конкурсу будуть отримані технічні умови для миючих засобів на тендерній основі. «Головне, що ми відкриті, ми відкрили такий сегмент ринку, який викликав чимало домислів щодо прозорості тендерної процедури», — зауважив генеральний директор Укрзалізниці.

Загалом гостям продемонстрували кращі зразки миючих зас ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.02.2009 | Коментарі (0)

«Надані металургам, гірникам та хімікам знижки на перевезення вантажів за попередніми оцінками до кінця цього року призведуть до недоотримання Укрзалізницею доходів у сумі 221 мільйон гривень. А якщо взяти до уваги падіння обсягів вантажних перевезень спільно з наданими знижками, то сума збільшиться до 1 мільярду гривень», — повідомив заступник генерального директора Укрзалізниці Віктор Чорний під час брифінгу сьогодні в Києві.

Залізнична галузь відчуває на собі наслідки світової економічної кризи наряду з іншими галузями. Але аби допомогти металургам у цій складній ситуації та не допустити подальшого падіння металургійного виробництва, виконуючи доручення прем’єр-міністра України від 29.08.2008 № 30021/0/1-08, Укрзалізниця з 3 жовтня поточного року призупинила індексацію тарифів на перевезення продукції ГМК, встановлену наказом Мінтрансзв'язку від 30.07.2008 №955.

Та подібна однобічна підтримка не привела до зустрічних кроків із боку підприємств ГМК — очікувано ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: railroadersclub | Дата: 18.10.2008 | Коментарі (0)

З початку жовтня 2008 року по всіх залізницях ситуація у сфері залізничних вантажних перевезень характеризується нестабільними показниками виконання планів навантаження. Винятками є лише Південна та Одеська залізниці. В цілому по Укрзалізниці недонавантаження до плану з початку місяця складає: 1665 тис. тонн, у тому числі вугілля — 261 тис. тонн, залізної руди — 483,45 тис. тонн, чорних металів — 369,6 тис. тонн, коксу — 96,6 тис. тонн, будівельних матеріалів — 257,55 тис. тонн.

«Як наслідок цього, сьогодні вивільняється близько 20 тисяч вантажних вагонів», — повідомив заступник генерального директора Укрзалізниці Віктор Чорний під час брифінгу 17 жовтня в Києві.

Головний чинник такої стагнації вантажних перевезень на залізниці безпосередньо пов’язаний із кризою, що охопила світову економіку. Металургія, головна експортно-орієнтована галузь національної економіки, її відчула першою. Автоматично зазначена ситуація вплинула на перевезення гірничо-металургійної сировини: вуг ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: railroadersclub | Дата: 18.10.2008 | Коментарі (1)

8-9 жовтня 2008 року в м. Сімферополі відбулась Перша науково-практична конференція «Маркетинг і логістика в системі менеджменту пасажирських перевезень на залізничному транспорті» за участю представників Укрзалізниці, залізниць України і вищих навчальних закладів залізничної галузі – Української державної академії залізничного транспорту (м. Харків), Державного економіко-технологічного університету (м. Київ), Донецького інституту залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту (м. Донецьк) та Львівського факультету Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна (м. Львів). Організатором заходу було Головне пасажирське управління Державної адміністрації залізничного транспорту України.

Метою проведення конференції стало узагальнення досвіду впровадження маркетингових і логістичних концепцій в діяльність пасажирських господарств на залізничному транспорті України, удосконалення маркетингового менедж ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: railroadersclub | Дата: 18.10.2008 | Коментарі (0)

Про це повідомив перший заступник начальника Управління воєнізованої охорони Укрзалізниці Олег Коліков під час круглого столу з теми: «Розкрадання на залізниці: приватна проблема чи соціальне явище?», який відбувся 9 жовтня 2008 року в редакції газети «Аргументи і факти в Україні». У заході також взяли участь представники відповідних управлінь Укрзалізниці, служб залізниць України, УМВС України на залізничному транспорті, Генеральної прокуратури та інші.
Метою зустрічі було обговорити масштаби розкрадання, причини поширення цього явища, способи контролю пунктів нелегального прийому металобрухту та промислової металопродукції, можливості оздоровлення соціального клімату в так званих депресивних районах, відповідальність сторін за збереження вантажів під час перевезення, охоронні технології.
Заступник начальника Головного комерційного управління Укрзалізниці Юрій Меркулов повідомив, що за 9 місяців 2008 року збитки залізниці від незбережених перевезень склали 4 мільйони 747 тисяч ... Читати далі »
Переглядів: 576 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.10.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 58 59 »

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz