Головна
Реєстрація
Вхід
П`ятниця
26.04.2024
10:33
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Січень » 29 » Борис Остапюк: «Будемо працювати так, щоб не було нарікань з боку пасажирів»
08:14
Борис Остапюк: «Будемо працювати так, щоб не було нарікань з боку пасажирів»
Вчора, 27 січня 2010 року, начальник Донецької залізниці Борис Остапюк здійснив робочий об'їзд Ясинуватського і Дебальцевського залізничних вузлів. За словами Бориса Остапюка, для Донецької залізниці сортувальні системи станцій Ясинувата і Дебальцеве мають велике значення. Ці два відділення є вантажоутворюючими, де відбувається зародження, формування і відправлення основного вантажопотоку і вантажних поїздів з підприємств Донецької і Луганської областей. На сьогоднішній день середньодобове навантаження залізниці складає 321 тис. тонн, що на 23 тис. тонн більше планових показників. В основних пріоритетах залізничників подальше нарощення об'ємних і якісних показників у вантажних перевезеннях.

Також, під час об’їзду начальник Донецької залізниці відвідав вокзальні комплекси Ясинувата і Дебальцеве. За його словами, нині залізничники мають особливо опікуватися пасажирським сектором, зокрема, продовжувати створювати гідні умови для усіх пасажирів та осіб з обмеженими фізичними можливостями. «Сьогодні, під час непростих погодних умов, важливим є чітке дотримання графіку слідування пасажирських і приміських поїздів, своєчасне очищення станційних територій, створення комфортних умов перебування пасажирів на вокзалах, дотримання норм температурного режиму, як в потягах, так і на залізничних об'єктах. Нам необхідно працювати максимально злагоджено, щоб не було нарікань з боку пасажирів. Це одне з головних завдань», — зазначив Борис Остапюк.

Слід зазначити, що на Донецькій залізниці розпочався місячник з поліпшення умов проїзду і обслуговуванню пасажирів, а також дотриманню вимог державних санітарних правил на об'єктах пасажирського господарства.

Під час місячника активних дій посилений контроль за якістю прибирання пасажирських вагонів, санвузлів, місць загального користування, службових і виробничих приміщень, вокзальних комплексів. Для цього у необхідній кількості придбані мийні, дезинфікуючі засоби, а також інші необхідні витратні матеріали.

Переглядів: 405 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz