Головна
Реєстрація
Вхід
Понеділок
20.05.2024
18:03
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2009 » Вересень » 17

Ковельська дистанція колії Львівської магістралі стала кращою за показниками роботи першого півріччя 2009 року. Вручити колійникам почесну нагороду — перехідний прапор Укрзалізниці — до ковельчан завітали начальник Головного управління колійного господарства Юзеф Тулей та заступник начальника Львівської залізниці з колійного господарства Володимир Харлан.

Висока нагорода стала для колективу Ковельської дистанції колії не лише відзнакою їх трудових здобутків, але й добрим початком святкування 70-річчя від дня створення дистанції колії. Перехідний прапор Укрзалізниці за найкращі результати роботи в трудовому суперництві ковельчани вибороли серед 110 дистанцій колії Укрзалізниці.

У колійному господарстві Укрзалізниці працює 72 тисячі осіб (110 дистанцій колій). Цього року у визначенні переможця до уваги брали не тільки показник бальності кол ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)

Упродовж січня-серпня 2009 року працівники воєнізованої охорони Укрзалізниці попередили 430 крадіжок вантажів на загальну суму понад 317 тис. грн. При цьому затримано та передано правоохоронним органам 415 розкрадачів. Лише завдяки пильності залізничників та профілактичним заходам вдається своєчасно виявляти порушення та попереджати можливі негативні наслідки несанкціонованого втручання в роботу залізничного транспорту.

Так, один із випадків стався 16 вересня 2009 року на перегоні Запоріжжя-1—Запоріжжя-Вантажне. На зазначеному перегоні було помічено підозрілих сторонніх осіб.

Працівники Запорізького загону воєнізованої охорони Придніпровської залізниці та транспортної міліції зреагували швидко. У ході оперативних заходів на Оріхівській розвилці автомобільної траси Москва—Сімферополь, що проходить уздовж залізничних колій, було перевірено зупинений працівниками ДАІ автомобіль КАМАЗ. У кузові вантажного автомобіля знаходилося 3 тонни бездокументних рейкових накладок. Вод ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)


Другий рік поспіль на Львівській залізниці проходять навчання працівників служби воєнізованої охорони. Мета навчань — підвищити бойову готовність бійців воєнізованої охорони і продемонструвати їхні навики в роботі в екстрених ситуаціях.

Цьогоріч, згідно з легендою заходу, 9 вересня об 11:30 на перегоні двоколійної ділянки залізниці на Закарпатті терористичною групою в складі чотирьох осіб здійснено озброєне захоплення двох вагонів пасажирського потяга. У результаті нападу стався схід обох вагонів і загоряння одно з них. Об 11:31 машиніст локомотива, отримавши інформацію від начальника поїзда, повідомив про НП чергового по станції Чоп та поїзного диспетчера. До місця події було скеровано піднятий по тривозі особовий склад стрілецьких загонів станцій Батьово й Чоп, пожежний поїзд станції Чоп та відбудовний поїзд станції Мукачево. Завдяки оперативно ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)


На Львівській магістралі продовжують роботу з облаштування пунктів обігріву для працівників. Згідно з цільовою програмою Укрзалізниці, забезпечують залізничникам можливість відпочити після важкої роботи, переодягнутися, висушити одяг, випити гарячого чаю, прийняти душ. Проте на Львівській магістралі за цю роботу взялися ще кілька років тому. Нещодавно для колійників відкрили комфортний і добре оснащений пункт обігріву у Володимирі-Волинському (Волинська область).

У службі колії Львівської залізниці сьогодні є 496 пунктів обігріву. Усі вони полегшують роботу колійників, але поступаються характеристиками новому пункту у Володимирі-Волинському. Упродовж 2007-2009 років залізничники Львівської капітально відремонтували, обладнали сучасними меблями та побутовою технікою 57 пунктів обігріву. Поточні ж ремонти та переобладнання тривають на значно більші ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)

У вагонному депо Дрогобич Львівської залізниці пройшов фінальний етап всеукраїнського конкурсу професійної майстерності оглядачів вагонів, які обслуговують вантажний рухомий склад. У вже традиційному щорічному конкурсі взяли участь по три представники від кожної із залізниць України. Другий рік поспіль звання кращого в цих професійних змаганнях виборює представник вагонного депо Дрогобич Львівської залізниці оглядач-ремонтник вагонів Ігор Миколишин. Друге місце також дісталося представникові Львівської магістралі.

Цьогоріч фінал конкурсу провели на тому підприємстві, представник якого став переможцем у 2008 році, коли змагання відбувалися на теренах Одеської залізниці. Після трьох етапів змагань беззаперечним лідером компетентне журі Укрзалізниці визнало досвідченого фахівця Львівської магістралі Ігоря Миколишина. Друге місце розподілили між собою представники Донецької та Львівської залізниць.

Підтвердивши свій високий професіоналізм, Ігор Миколишин також зробив знач ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)


Південно-Західна залізниця встановлює на переїздах шлагбауми, які повністю перекривають проїзну частину автомобільної дороги. Відтак, автотранспорту не вдасться виїхати на переїзд при сигналах світлофорів, що забороняють рух. Минулого тижня такий шлагбаум було встановлено на переїзді поблизу станції Бородянка, що на Київщині. Виконуючи роботи, працівники залізниці повністю замінили не лише шлагбауми, а й технічно зношені прилади сигналізації та зв’язку, світлофори та апаратуру управління.

Залізничники встановлюють шлагбауми, що перекривають усю проїзну частину, на тих переїздах, які характеризується інтенсивним рухом автомобільного транспорту. До кінця 2009 року на Південно-Західній залізниці буде 14 переїздів, обладнаних такими шлагбаумами. Це дозволить значно зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах.

Переглядів: 466 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)

 

З 15 по 18 вересня 2009 року у Львові проходить Перша міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг та логістика в системі менеджменту пасажирських перевезень на залізничному транспорті». Українські залізничники запросили до Львова своїх колег з Польщі, Білорусі та Росії.

Основні питання, що розглядаються на заході: логістичний підхід у створенні ефективного механізму управління пасажирськими перевезеннями, застосування новітніх інформаційних технологій, формування стратегій сервісних брендів на ринку транспортних послуг, запровадження нових послуг для пасажирів та ін.

Зокрема, на конференції були озвучені дані щодо нещодавно запровадженої послуги для пасажирів — харчування в поїздах. За маркетинговими дослідженнями 73% пасажирів схвально ставляться до цієї послуги. У свою чергу залізничники мають намір збільшити кількість поїздів, у я ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: railroadersclub | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)


Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz