Головна
Реєстрація
Вхід
П`ятниця
26.04.2024
09:47
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2008 » Липень » 12
  Минулого тижня було підписано угоду між Південною залізницею та Крюковським вагонобудівним заводом на поставку до кінця поточного року двох рельсових автобусів виробництва цього заводу.
     Нагадаємо, що на Південній залізниці в Сумській та Полтавській дирекціях залізничних перевезень вже успішно курсують п’ять рейкових автобусів виробництва АО ПЕСА Бидгощ (Польща).
     
Переглядів: 689 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.07.2008 | Коментарі (0)

Укрзалізниця успішно готує залізничну інфраструктуру до прийняття фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Активно ведуться підготовчі роботи до впровадження швидкісного руху, готуються до реконструкції та спорудження вокзальні комплекси в окремих містах проведення чемпіонату.
     Керівництвом Укрзалізниці ведуться переговори з компаніями стосовно придбання семи високошвидкісних поїздів з примусовим нахилом кузова. Придбання таких поїздів планується протягом 2010-2011 рр.
     Для технічного обслуговування і ремонту швидкісних поїздів запланована реконструкція локомотивного депо Полтава Південної залізниці та оборотного депо Борщагівка моторвагонного депо Фастів Південно-Західної залізниці.
     Крім цього, в рамках впровадження на залізницях України швидкісного пасажирського руху з початку року виконувалися ремонтно-будівельні роботи на напрямках: Київ – Полтава – Красногр ... Читати далі »
Переглядів: 756 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.07.2008 | Коментарі (0)

10 липня о 14:43 у м. Дніпропетровськ на під’їзній колії, що належить ВАТ „Дніпрококс” сталося сходження 14 вагонів, навантажених вугіллям.
      Схід стався в кривій дільниці під’їзної колії при швидкості 38 км/год. Встановлена швидкість на даній ділянці – 40 км/год. Колія, локомотив та локомотивна бригада не належать Укрзалізниці. Вагони є власністю Російської Федерації. Локомотив ТЕМ2у-6691 належить ВАТ „Дніпрококс”.
      У свою чергу Укрзалізниця вкотре звертається до підприємств, яким належать під’їзні колії та залізнична техніка - провести обстеження технічного стану власної залізничної інфраструктури та рухомого складу, аби у майбутньому попередити можливі аварії.
Переглядів: 857 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.07.2008 | Коментарі (0)

Укрзалізниця обговорила співпрацю с JP Morgan
      9 липня в м. Києві відбулася зустріч генерального директора Укрзалізниці Василя Мельничука з представниками банку „JP Morgan”, США. На зустрічі ішлося про участь банку у фінансуванні програм оновлення рухомого складу і та покращення інфраструктури залізничного транспорту.
      Іноземні банкіри зауважили, що останнім часом кредитний рейтинг України дещо знизився, але виказали зацікавленість у співпраці з залізничним відомством України. „Для нас важлива співпраця з Укрзалізницею, нам важливо розуміти потреби та стратегічні плани Укрзалізниці на найближчі роки,” – заявив на зустрічі віце-президент банку JP Morgan Аллесандро Герзі.
      „Ми зацікавлені у отриманні кредиту на придбання вантажного та тягового рухомого складу і на покращення інфраструктури залізничного транспорту,” – зазначив під час зустрічі Генеральний директор Укрзалізниці Васи ... Читати далі »
Переглядів: 804 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.07.2008 | Коментарі (0)

  Придніпровською залізницею за перше півріччя 2008 року вже відремонтовано 5 переїздів – на усіх замінено настили, встановлено бордюри та надовби, переасфальтована прилежна територія. До початку осені залізничники обіцяють завершити роботу над десятьма переїздами. Усі переїзди знаходяться на напрямку Верхівцеве-Кривий Ріг і їх ремонт є частина виконання програми реконструкції Криворізької дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці.
     Також з метою покращення безпеки руху на Придніпровській залізниці працює експериментальна цифрова система відеонагляду за переїздами. Вона функціонує на переїзді 214 кілометра перегону Ігрень-Іларіонове та розташований на в’їзді у селище Іларіонове. Інформація з 4 антивандальних відеокамер з’являється на моніторі чергового по переїзду, а також зберігається на жорсткому диску 15 днів. Будь-які порушення, допущені при перетинанні переїзду водіями автівок, реєструються цілодобово та вже неодноразов ... Читати далі »
Переглядів: 798 | Додав: railroadersclub | Дата: 12.07.2008 | Коментарі (0)


Форма входу

Пошук

Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz