Головна
Реєстрація
Вхід
П`ятниця
26.04.2024
08:08
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2008 » Липень » 12 » Укрзалізниця активно готується до Євро-2012
19:58
Укрзалізниця активно готується до Євро-2012
Укрзалізниця успішно готує залізничну інфраструктуру до прийняття фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Активно ведуться підготовчі роботи до впровадження швидкісного руху, готуються до реконструкції та спорудження вокзальні комплекси в окремих містах проведення чемпіонату.
     Керівництвом Укрзалізниці ведуться переговори з компаніями стосовно придбання семи високошвидкісних поїздів з примусовим нахилом кузова. Придбання таких поїздів планується протягом 2010-2011 рр.
     Для технічного обслуговування і ремонту швидкісних поїздів запланована реконструкція локомотивного депо Полтава Південної залізниці та оборотного депо Борщагівка моторвагонного депо Фастів Південно-Західної залізниці.
     Крім цього, в рамках впровадження на залізницях України швидкісного пасажирського руху з початку року виконувалися ремонтно-будівельні роботи на напрямках: Київ – Полтава – Красноград – Лозова – Донецьк, Красноград – Дніпропетровськ, Київ – Жмеринка – Львів, Бурти – Користівка. На цих ділянках виконано ремонтно-колійних робіт на загальну суму 113,58 млн. грн. В цілому для впровадження на залізницях швидкісного руху пасажирських поїздів з початку року виконано робіт на суму близько 135,87 млн. грн.
     Тривають підготовчі роботи для будівництва приміських пасажирських вокзалів у містах, які прийматимуть чемпіонат. Зокрема, Донецькою залізницею підготовлений та узгоджується договір з інститутом Дніпрогіпротранс на проведення інженерно-геодезичних дослідницьких робіт для реконструкції станції Донецьк. Проводиться робота з узгодження і визначення технічних умов проектування цього об'єкта.
     Також затверджено ескізний проект приміського залізничного вокзалу ст. Дніпропетровськ. Укладено договір на виконання проектно-вишукувальних робіт по об’єкту. Для подальшого виконання робіт готуються технічні умови на проектування приміського вокзалу.
     Мінтрансзв’язку та Укрзалізниця погодили доцільність створення у м. Львові багатофункціонального вокзального комплексу з залученням коштів інвестора. Укрзалізниця зобов’язала ДТГО “Львівська залізниця” підготувати та погодити відповідний пакет документів. Проводиться розробка фінансово-організаційної схеми реалізації проекту, доопрацьовуються вимоги щодо визначення умов проведення конкурсного відбору інвестора, форми та умов.
     Крім цього, підготовчі роботи ведуться у межах Київського залізничного вузла. Проведено детальне обстеження пасажирських платформ Північного залізничного півкола столиці із визначенням першочергових обсягів робіт з ремонту платформ Лівобережна, Городня, Київ-Петрівка, Рубежівська з улаштуванням турнікетних систем. Завершується коригування технічної документації на будівництво під’їздів та підходів до платформ Лівобережна, Городня, Київ-Петрівка, Рубежівська.
     Просувається спорудження залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві. З початку року на будівництві мостового переходу освоєно інвестицій на суму 359,3 млн. грн. Зокрема, на лівобережній залізничній естакаді закінчено будівництво всіх опор (18 опор) та монтаж 17 прогонових споруд, виконано влаштування гідроізоляції баластного корита на 17 прогонових спорудах.
Переглядів: 756 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz