Головна
Реєстрація
Вхід
Субота
20.04.2024
16:01
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2008 » Липень » 26
На думку залізничників, правова форма єдиного суб’єкта господарювання повинна відповідати положенням затвердженої Урядом концепції реформування галузі, розробленої з урахування європейського законодавства, і забезпечувати вирішення основної мети – створення умов для залучення інвестицій в оновлення основних виробничих фондів.
     Цим вимогам відповідає створення Державної акціонерної компанії, до статутного фонду якої, згідно з концепцією, має бути включено майно Укрзалізниці, залізниць та всіх підприємств, установ і організацій, які належать до сфери управління Укрзалізниці.
     Це забезпечить нормальне функціонування єдиного виробничо-технологічного комплексу та сприятиме підвищенню його конкурентоспроможності, зокрема на зовнішньому ринку залізничних перевезень.
     Мінтрансзв’язку вважає, що на залізничному транспорті на І етапі реформування необхідно створити єдиний суб’єкт господарювання у ф ... Читати далі »
Переглядів: 645 | Додав: railroadersclub | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (0)

Через наслідки негоди рух потягів на окремих напрямках Львівської залізниці буде здійснюватися із запізненням, а в окремих випадках через підмивання та затоплення колії також буде змінено напрям руху вантажних та пасажирських поїздів.
      Зокрема через припинення руху на ділянці Коломия-Чернівці, всі потяги прямуватимуть до Чернівців через станцію Стефанешти. У зв’язку з тим, що у річках Прут, Стрий, Дністер, Бистриця та Черемош рівень води підіймається із катастрофічною швидкістю, існує загроза, що буде припинено рух потягів на дільницях Коломия-Рахів та Самбір-Сянки, також на контролі залізничників перебуває напрям Стрий-Лавочне.
      Львівська залізниця звертається до пасажирів із закликом по можливості утриматися від подорожей у вказаних напрямках та просить вибачення за незручності, які виникли не з її вини. Про проведення робіт з ліквідації наслідків стихії та можливі зміни у русі потягів прес-центр повідомлятиме додатк ... Читати далі »
Переглядів: 639 | Додав: railroadersclub | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (0)

наслідок випадання великої кількості опадів протягом останніх двох діб на території Львівської залізниці склалася критична ситуація. Станом на ранок 25 липня 16 залізничних об’єктів зараховано до розряду небезпечних, на деяких дільницях припинено рух потягів. На окремих ділянках колії потяги рухаються з обмеженням швидкості під пильним спостереженням спеціалістів.
     В районах, які найбільше постраждали від негоди, тривають роботи з відведення води, прибирання колії від зсувів грунту, дерев та інших порубочних матеріалів, а також ведеться укріплення земляного полотна. Для контролю за ліквідацією наслідків стихії створено оперативний штаб під головуванням першого заступника начальника Львівської залізниці Піха Б.П.
     У ніч із 24 на 25 липня на оперативних роботах було задіяно 450 працівників залізниці, а зранку 25 липня їх кількість збільшено до близько шести тисяч (колійники, будівельники, енергетики, зв’язківці). На ... Читати далі »
Переглядів: 643 | Додав: railroadersclub | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (0)


Форма входу

Пошук

Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz