Головна
Реєстрація
Вхід
П`ятниця
19.04.2024
19:01
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Серпень » 13
Південно-Західна залізниця впроваджує метод роботи диспетчерського апарату та локомотивних бригад з організації їзди на подовжених плечах (дільницях обслуговування). До такого експерименту вдалися минулого року. Ефективність даного заходу полягає в скороченні часу прямування вантажних поїздів на таких маршрутах: - від Коростеня та Козятина до Конотопа та в зворотному напрямку поїзди прослідують без зупинки для зміни локомотивної бригади та локомотиву по станції Дарниця; - від Хутір – Михайлівського до Дарниці - без зупинки по станції Конотоп; - від Жмеринки до Дарниці та в зворотному напрямку не зупиняються для зміни по станції Козятин. Отже, при їзді на подовжених плечах скорочення часу прямування вантажних поїздів на цих напрямках складає від 2,5 до 3 годин. Так у липні на зазначених маршрутах було проведено 402 таких поїзди, при цьому економія в часі прямування в цілому досягла 973 години. Розуміючи важливість значення прискорення просування залізницею вагонів з імпортними вантажами ... Читати далі »
Переглядів: 624 | Додав: railroadersclub | Дата: 13.08.2010 | Коментарі (0)

Донецька залізниця оновлює обладнання і пристрої електропостачання. На проведення цих робіт за сім місяців поточного року вона спрямувала понад 18,5 млн грн. В даний час розгорнута довжина електрифікованих залізничних колій Донецької магістралі становить 4364,18 км. Основні роботи з перебудови пристроїв енергетики і контактної мережі ведуться в рамках реконструкції вокзального комплексу станції Донецьк. Вже освоєно 5,9 млн. грн. з 10 запланованих на 2010 рік. Перевлаштування контактної мережі проходить поетапно, в комплексі з перебудовою шляхів. Всі роботи виконуються в умовах безперервного руху поїздів по станції. Зараз розгорнуті роботи з комплексної модернізації ділянки Лозова – Слов'янськ – Донецьк. З початку року на перегонах Лозова –- Близнюки і Близнюки – Дубово у зв'язку з нарізкою водовідвідних кюветів виконані роботи з установки нових підтримуючих і несучих конструкцій контактної мережі та переведення навантаження на ці стояки. В даний час на цьому ж ходу Лозова – Слов'янськ ... Читати далі »
Переглядів: 628 | Додав: railroadersclub | Дата: 13.08.2010 | Коментарі (0)

10 серпня з Києва до Євпаторії вирушив спеціально сформований поїзд для перевезення організованих груп дітей. У ньому на відпочинок до санаторію у супроводі медиків та міліціонерів поїхали понад 500 дітей, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС. Загалом з початку року Укрзалізниця перевезла майже 335 тисяч маленьких пасажирів, задовольнила понад 7 тис. заявок на перевезення груп дітей.
Також нагадаємо, що цього року Укрзалізниця перевозила на відпочинок до Одеси та Криму дітей, жителів зони надзвичайної екологічної ситуації — Калуського району.
Загалом для перевезення маленьких пасажирів до місць відпочинку на залізницях України сформовано 5 составів для призначення спеціальних «дитячих» поїздів. Вони обладнані ременями безпеки для запобігання падінню з верхніх полиць
Переглядів: 544 | Додав: railroadersclub | Дата: 13.08.2010 | Коментарі (0)

У зв’язку зі спекотною погодою Укрзалізниця закликає пасажирів неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки, зокрема, нагадує про заборону паління на шляху прямування поїздів, а також на території вокзалів та станцій. Згідно з наказом генерального директора Укрзалізниці Михайла Костюка, на об’єктах залізничного транспорту буде посилено роботу з нарядами міліції щодо недопущення паління та застосування заходів адміністративного впливу до порушників. Також у наказі генерального директора Укрзалізниці наголошується на неприпустимості викидання будь-яких предметів на шляху прямування поїздів. Також забороняється у смузі відведення залізниць спалювати сміття, виробничі відходи, суху траву, розпалювати вогнища. З поїзними та локомотивними бригадами на залізницях України будуть проведені додаткові інструктажі щодо дотримання протипожежних вимог. Також продовжуватимуться роботи з оборювання захисних лісонасаджень. Окрім того, наказом передбачено забезпечити постійну готовність пожежних п ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: railroadersclub | Дата: 13.08.2010 | Коментарі (0)


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz