Головна
Реєстрація
Вхід
Понеділок
20.05.2024
15:40
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 2
Гостей: 2
Пассажиров: 0

  
Головна » 2009 » Серпень » 28

25 серпня о 19:02 поблизу станції Київ-Жовтневий (неподалік станції метро Берестейська) екскаватор збив опору контактної мережі, яка впала на залізничні колії. Унаслідок інциденту було пошкоджено лінії електропередач. Рух вантажних та пасажирських поїздів припинився на 6 годин. Відновлювальні роботи контактної мережі тривали всю ніч до 4 години ранку.

На щастя, на момент падіння опори на перегоні Борщагівка—Київ-Петрівка рух залізничного транспорту не здійснювався — ніхто не постраждав.

Екскаватор проводив роботи для розширення ділянки під будівництво гаражів. Через будівельні роботи станція Київ-Жовтневий та інші споруди поблизу неї фактично опинилися над прірвою, що виникла внаслідок підкопу екскаватором земляного насипу

Залізничники попереджають: у будь-який момент може статися зсув ґрунту разом із коліями та поїздами з пасажир ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: railroadersclub | Дата: 28.08.2009 | Коментарі (0)

Одеська залізниця визнана кращою за підсумками галузевого змагання між трудовими колективами залізниць України в першому півріччі 2009 року.

Вручення символу перемоги — перехідного прапору та Почесного диплому відбулося 27 серпня 2009 року в управлінні Одеської залізниці. Вручити першому заступнику — виконуючому обов’язки начальника Одеської залізниці Віктору Карпенку перехідний прапор прибув перший заступник генерального директора Укрзалізниці Микола Луханін.

«На сьогоднішній день поставлені дуже важливі завдання та високі показники роботи. Одеська залізниця в першому півріччі виконала поставлені завдання на відмінно», — зазначив Микола Луханін.

Отримавши нагороду від імені колективу Одеської магістралі , Віктор Карпенко зазначив, що лише завдяки плідній праці кожного з залізничників удалося досягт ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: railroadersclub | Дата: 28.08.2009 | Коментарі (0)


Укрзалізниця продовжує наполегливу роботу щодо розвитку комбінованих перевезень, зокрема залучення автотрейлерів до перевезень залізничним транспортом.

Днями в Києві відбулася зустріч керівників Укрзалізниці та АТ «ПКП «ЛХС» (Польща), де була висловлена готовність залізниць України та Польщі до відкритого діалогу з автоперевізниками щодо технологічних і тарифних умов цих перевезень. Представники АТ «ПКП «ЛХС» у ході зустрічі підтвердили готовність надати знижку до діючих тарифів на перевезення контрейлерів у розмірі 30%.

Також сторони обговорили заходи щодо вдосконалення співпраці, пов’язаної з курсуванням контрейлерного поїзда «Ярослав» за маршрутом Київ—Славкув (Польща) на постійній основі. За результатами зустрічі буде створено спільну робочу групу для вирішення питань організації інтермодальних перевезень, погодження прийнятних тарифних умов на перевезення контр ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: railroadersclub | Дата: 28.08.2009 | Коментарі (0)


Укрзалізниця підвела підсумки галузевого змагання за перше півріччя 2009 року. Найкращими серед колективів господарства будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд стали працівники куп’янського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №4 (Південна залізниця) та жмеринського будівельно-монтажного поїзда №649 (Південно-Західна залізниця). Окрім почесного першого місця, переможці здобули перехідний прапор.

Друге місце посіли працівники Нижньодніпровського заводу залізобетонних конструкцій (Придніпровська залізниця) та будівельно-монтажного поїзда №655 (Основа Південної залізниці).

Третє місце посіли колективи будівельно-монтажного експлуатаційних управлінь №7 (Іловайськ Донецької залізниці) та №2 (Котовськ Одеської залізниці).

Усі колективи-переможці отримали Почесні дипломи й грошові премії.

Переглядів: 494 | Додав: railroadersclub | Дата: 28.08.2009 | Коментарі (0)


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz