Головна
Реєстрація
Вхід
Понеділок
20.05.2024
16:19
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2009 » Лютий » 21

Днями в Москві представники Укрзалізниці обговорили перспективи розвитку контейнерних поїздів у сполученні Китай—Європа—Китай зі своїми колегами з ВАТ «РЖД» та ЗАТ МАВ Карго (угорський вантажний перевізник). Під час зустрічі йшлося про збільшення конкурентоспроможності контейнерних поїздів, зважаючи на загальне зменшення обсягів вантажів та жорстку конкуренцію з боку морського транспорту.
Зокрема, сторони вирішили сформувати оптимальні умови для організації сервісу. Для цього буде скорочений час простою поїзда на залізничних пунктах та прискорені процедури митного огляду шляхом узгодження з федеральними органами влади спеціальних документів та технологій. Також залізничники запровадять попереднє декларування вантажів, як цього вимагає Євросоюз із початку 2009 року.
Крім того, залізничники розглядають можливість зниження тарифів на транзитні перевезення контейнерів у сполученні Китай—Європа—Китай для максимального залучення вантажів.

Довідка
За інформаціє ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: railroadersclub | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (1)

17 лютого 2009 року в м. Києві відбулися переговори керівництва Державної адміністрації залізничного транспорту України з представниками ДАЖК «Узбецькі залізниці», Міністерства зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та торгівлі Республіки Узбекистан, ДАК «Узвнештранс», АО «НК «Казахські залізниці» з питань збільшення транзитних перевезень вантажів із Республіки Узбекистан територією України.
У ході зустрічі сторони зазначили, що завдяки партнерським стосункам між залізницями України та Узбекистану у 2008 році обсяги перевезень вантажів між нашими країнами склали 711,1 тис. тонн, що на 14,3% більше, ніж у 2007 році. У той же час залізничники зазначають реальні можливості нарощування обсягів перевезень за умови прийняття залізничними адміністраціями — учасницями перевезень зважених рішень у формуванні тарифної політики.
Особливу увагу приділено спільному формуванню привабливих тарифів на узбецько-казахстансько-російсько-українському напрямку перевезень вантажів: бавовни на ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: railroadersclub | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (1)

У першому півріччі цього року Укрзалізниця проведе конкурс на звання «Кращий провідник».
Проведення таких конкурсів для залізничників різних професій уже стало традицією. Мета заходу — покращити якість і культуру обслуговування пасажирів, удосконалити систему надання послуг, сприяти обміну досвідом та підвищити рівень професійної майстерності провідників пасажирських вагонів.
У конкурсі візьмуть участь провідники пасажирських та поїздів підвищеного комфорту, які особистим прикладом демонструють сумлінне виконання службових обов’язків та виробничих завдань, покращують якість і культуру обслуговування клієнтів, удосконалюють процес перевезень, старанно пильнують безпеку руху.
Конкурс планується провести в три тури, з яких два перших пройдуть у лютому-березні на залізницях України. Фінальна частина відбудеться в травні 2009 року.

Наразі Збірник погоджений Мінфіном та знаходиться на погодженні в Міністерстві економіки.

Переглядів: 526 | Додав: railroadersclub | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (0)


Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz