Головна
Реєстрація
Вхід
Субота
20.04.2024
10:25
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Березень » 26 » Укрзалізниця представила можливості залізничного туризму
18:35
Укрзалізниця представила можливості залізничного туризму
Укрзалізниця має великий потенціал для розвитку залізничного туризму, який на сьогодні використовується не в повній мірі. Про це йшлося під час конференції: «Ресурси залізниці на туристичному ринку», яка відбулася у Києві 25 березня у рамках XVI Міжнародної виставки UITT -2010, на якій залізничний транспорт пропонував свої можливості туристичним фірмам.

Як повідомив заступник начальника Головного пасажирського управління Іван Карпяк, Укрзалізниця пропонує туристичним операторам широкі можливості для співпраці. Зокрема, може сформувати окремі поїзди чи надати за замовленням окремі вагони, при чому діє послуга замовлення квитків через Internet. Також в якості туристичного транспорту можна використовувати рейкові автобуси. Зокрема, на Південній залізниці  вже є тригодинна екскурсія до місця аварії царського потяга на станції "Спасів Скит". 

 Іван Карпяк зазначив, що залізничний туризм може бути привабливим і для дітей, які отримають чимало цікавих вражень від відпочину на дитячій залізниці.

За інформацією начальника оперативно–технічного відділу із маркетингових досліджень Головного пасажирського управління Тетяни Мельник, влітку найбільше туристів подорожує залізницею до Криму, а взимку — до гірськолижних курортів. За її словами, місцем для екскурсій можуть слугувати чимало залізничних об’єктів: старовинні і сучасні вокзали та станції, які мають цікаву архітектуру, історичні музеї, мости та тунелі.

Потенціал залізниць добре використовувати для турів вихідного дня, вважає аналітик консорціуму «Менеджмент консалтинг груп» Дмитро Підтуркін. Протяжність магістралей дозволяє подорожувати потягами не тільки до великих міст, а й до містечок, де можна відвідати чимало мальовничих місць, історико-культурних об’єктів, краще пізнати Україну. До того Укрзалізниця — це транспортна структура, яка має потужності з розміщення туристів в усіх регіонах, зокрема, кімнати відпочинку на вокзалах, які переважно розташовані в центральній частині міст.

Також учасники конференції зазначили, що неодмінними перевагами залізничного транспорту є безпечність та можливість дістатися до місця призначення за будь-яких погодних умов.

Переглядів: 439 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz