Головна
Реєстрація
Вхід
Субота
20.04.2024
06:36
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Квітень » 8 » УДЦТС «Ліски» відкриє вантажний митний комплекс на станції Дніпропетровськ
19:12
УДЦТС «Ліски» відкриє вантажний митний комплекс на станції Дніпропетровськ
Структурний підрозділ „Укрзалізниці” український державний центр транспортного сервісу „Ліски” розширює свої можливості щодо організації вантажних перевезень. Наразі проводяться підготовчі роботи для відкриття вантажного митного комплексу на станції Дніпропетровськ-Ліски. На його території будуть знаходитися представники державної митної служби та інших державних контролюючих органів, тому вантаж на станцію призначення потраплятиме в розмитненому стані. Такий вантажний митний комплекс вже діє на території терміналів філій УДЦТС «Ліски» у Харкові та Києві.

Також триває робота щодо збільшення потужностей пункт у контролю на станції Одеса-Ліски , який відкрито минулого року. В рамках його роботи передбачено вивезення контейнерів прямими контейнерними поїздами зі станції Одеса-Порт (Одеського морського торговельного порту) на станцію Одеса-Ліски з подальшим проведенням митного та прикордонного контролю. Перенесення видів державного контролю з морського порту на станцію Одеса-Ліски дозволило значно прискорити рух контейнерів, утричі зменшити час проходження контролю, збільшити пропускну спроможність порту.

У травні цього року українському державному центру транспортного сервісу „Ліски” виповниться 15 років із дня створення.

Довідка

Діяльність центру „Ліски” полягає у наданні послуг транспортної та складської логістики з використанням власних виробничих потужностей і транспортних засобів; утриманні парку контейнерів і рухомого складу, організації доставки вантажів за схемою „від дверей до дверей”; організації перевезення вантажів у спеціалізованих та універсальних контейнерах морським, залізничним і автомобільним транспортом; організації контейнерних поїздів і поїздів комбінованого транспорту; наданні повного комплексу послуг навантажувально-розвантажувальних робіт; організації послуг проведення митного огляду та оформлення документів та ін.

Переглядів: 822 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz