Головна
Реєстрація
Вхід
Вівторок
23.04.2024
10:18
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Травень » 7 » Шановні залізничники! Дорогі ветерани!
16:34
Шановні залізничники! Дорогі ветерани!

Шановні залізничники! Дорогі ветерани!

Сердечно вітаємо вас із всенародним святом – 65-річчям Перемоги! Для всіх поколінь українців цей день є особливим – у ньому поєдналися і радість перемоги, і гіркота втрат. Мільйони наших співвітчизників залишилися на полях жорстоких боїв за Велику Перемогу – вільне майбутнє своєї Батьківщини.

Серед героїв війни було багато залізничників, які в умовах воєнного часу показували справжні чудеса трудового героїзму. Ось що писали в газетах 7 листопада 1941 року: «Фашистські стерв'ятники безперервно бомблять залізничну мережу і поблизу фронту, і в далекому тилу. Можна розбомбити станцію, можна з бриючого польоту по-розбійницьки обстрілювати мирні потяги з беззахисними пасажирами, але не можна залякати радянських залізничників. Вони залишаються на своїх місцях, не поступаючись у своїй мужності, у своїй стійкості сміливим нашим льотчикам, танкістам, морякам».

Давно відгриміли останні залпи війни, але в народній пам'яті назавжди залишаться мужність і відвага воїнів, які боролися за нашу землю. Ми в неоплатному боргу перед немеркнучим Подвигом і схиляємося перед доблесними фронтовиками і трудівниками тилу за величезний внесок у Велику Перемогу, за післявоєнний героїзм у відновленні народного господарства, за науку життя, що ви передаєте молоді.

Дорогі ветерани! Захистивши Батьківщину, ви з честю виконали свій військовий і громадянський обов'язок. Багато хто з вас і сьогодні на громадській роботі, передає молодим свої знання, багатий виробничий і життєвий досвід. Наш святий обов'язок — зробити все, щоб життя ветеранів було гідним героїв-переможців, а пам'ять про війну продовжувала жити вічно і допомагала виховувати прийдешні покоління.

Низький вам уклін, здоров'я і довголіття!

З повагою та найкращими побажаннями

Генеральний директор Укрзалізниці

Михайло КОСТЮК

Голова Федерації профспілок
транспортників України,
Голова профспілки залізничників
і транспортних будівельників України

Вадим ТКАЧОВ

Голова Ради Асоціації ветеранів війни
та праці залізничного транспорту України

Анатолій СИДОРЕНКО


Переглядів: 417 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz