Головна
Реєстрація
Вхід
Четвер
18.04.2024
16:44
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Травень » 25 » Південно-Західна залізниця та правоохоронці розроблять заходи для забезпечення громадського порядку на вокзалі Київ-Пасажирський
19:17
Південно-Західна залізниця та правоохоронці розроблять заходи для забезпечення громадського порядку на вокзалі Київ-Пасажирський

На центральному залізничному вокзалі ст. Київ-Пасажирський за ініціативи Південно-Західної залізниці відбулася міжвідомча координаційна нарада УМВС України за участю представників транспортної прокуратури Києва та області, транспортної міліції Києва та представників київської влади. Під час наради були розглянуті найбільш проблемні питання вокзального комплексу станції Київ-Пасажирський в контексті забезпечення громадського порядку та безпеки пасажирів не лише на вокзалі, але й на прилеглій до нього території.

За даними Управління громадської безпеки ГУ МВС України на Південно-Західній залізниці, протягом чотирьох місцяв 2010 року зафіксовано 145 злочинів, що трапилися на території Південно-Західної залізниці. Понад 70% всіх злочинів зафіксовано саме на станції Київ-Пасажирський. Також під час зустрічі були підняті питання про перебування безпритульних на вокзалі, паркування таксі та маршрутних автобусів далекого сполучення перед вокзальним комплексом, які перешкоджають безпечному пересуванню пасажирів та, в разі небезпеки, можуть завадити швидкій евакуації людей.

Для забезпечення правопорядку і громадського спокою на вокзальному комплексі Київ-Пасажирський, на прилеглій до нього території, учасники засідання координаційної ради вирішили розробити спільні заходи взаємодії між Управлінням транспортної міліції МВС України та Південно-Західною залізницею, а також київською владою.

Зокрема, Південно-Західна залізниця вирішить питання про модернізацію наявного відеоспостереження, що функціонує на вокзалі станції Київ-Пасажирський для успішного виконання лінійним відділком завдань і функцій з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю на вокзальному комплексі станції Київ-Пасажирський, а також здійснення постійного дистанційного контролю за його станом. А Київська державна міська адміністрація своєю чергою має вирішити питання щодо розміщення осіб, які займаються бродяжництвом на вокзальному комплексі ст. Київ-Пасажирський, до закладів місцевих органів охорони здоров’я та будинків-інтернатів для інвалідів та пристарілих. Також для розвантаження пасажиропотоків, що утворюються під час функціонування одночасно залізничного та автомобільного транспорту, КМДА має вивчити питання щодо перенесення кінцевих зупинок маршрутних таксі за територію Привокзальної площі.

Переглядів: 553 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz