Головна
Реєстрація
Вхід
П`ятниця
29.03.2024
00:28
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Лютий » 5 » Південно-Західна залізниця посилює боротьбу з несанкціонованою торгівлею в приміських електропоїздах
22:34
Південно-Західна залізниця посилює боротьбу з несанкціонованою торгівлею в приміських електропоїздах
З понеділка, 8 лютого 2010 року, Південно-Західна залізниця спільно з Лінійним управлінням МВС на Південно-Західній залізниці проводитимуть перевірки щодо несанкціонованої торгівлі у приміських поїздах.

Численні нарікання пасажирів на дискомфорт у поїздах через стихійних торгівців та безпритульних осіб змушують залізничників вдатися до запобіжних заходів. Особи, які торгують в електричках, зазвичай мають проїзний документ, а відтак, за правилами перевезень є пасажирами поїзда і мають право на проїзд. Утім, залізничники разом із представниками міліції діятимуть згідно зі статтею 160 Адміністративного Кодексу України, якою забороняється торгівля з рук у невстановлених місцях і передбачено покарання у вигляді штрафу від одного до п’ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Відтак, з метою покращення якості обслуговування пасажирів, Південно-Західна залізниця створила ревізорську групу, до складу якої увійшли провідники та міліціонери – вони затримуватимуть порушників, складатимуть відповідні акти, які передаватимуть до суду.

Щодо осіб, які не мають постійного місця проживання і користуються електропоїздами в якості тимчасових ночівель, тут існують певні правові колізії. Адже це питання соціальне, і його треба вирішувати спільно з органами місцевої влади. Наразі залізничники вивчають юридичну базу, щоб визначити можливість висадки таких небажаних осіб, які становлять неабияку незручність для пасажирів електропоїздів.

Насамперед залізничники перевірятимуть поїзди Київської дирекції – тут щодня курсує 113 пар приміських поїздів. Південно-Західна залізниця звертає увагу пасажирів на проведення вищезгаданих заходів та просить повідомляти про випадки порушень у поїздах черговим по станціях та провідникам.

Переглядів: 388 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz