Головна
Реєстрація
Вхід
Субота
20.04.2024
13:22
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Лютий » 19 » Одеська залізниця готується до літніх перевезень
18:46
Одеська залізниця готується до літніх перевезень

Під час літніх перевезень Одеська залізниця надаватиме своїм пасажирам нові послуги і вдосконалюватиме існуючі. Про це йшлося на засіданні техніко-економічної ради, яка відбулася 17 лютого 2010 року в управлінні Одеської залізниці.

На засіданні техніко-економічної ради були розглянуті питання удосконалення організації технології ремонту і підготовки рухомого складу до літніх пасажирських перевезень, а також перспективи розвитку та покращення послуг для пасажирів в поїздах і на вокзалах.

Учасники техніко-економічної ради повідомили, що до літніх пасажирських перевезень планується підготувати 755 пасажирських вагонів, в тому числі 238 вагонів, які обладнані системою кондиціювання. На «пік» літніх перевезень пасажирська служба планує задіяти 827 вагонів.

Велика увага на засіданні ради була приділена забезпеченню якісного проведення планових видів ремонту вагонів в умовах депо залізниці з метою продовження їх ресурсу. Учасники наголосили на необхідності удосконалення організації технології ремонту і діагностики вагонів, щоб термін ремонту скоротити, а якість не погіршити.

Також фахівці обговорили питання впровадження енергозберігаючих технологій. Так при ремонті вагонів використовуватимуться спеціальні енергозберігаючі плівки для вікон, завдяки чому буде економія ресурсів на опалення чи кондиціювання салонів вагонів в залежності від пори року. Також залізничники вивчають досвід колег із Росії щодо фарбування кузовів вагонів лакофарбовими матеріалами спеціального призначення (хімстійкими), які дозволяють не тільки забезпечити енергозбереження, але і на 5 - 10 років зупинити процес руйнування металу.

Одеська залізниця працює над покращенням сервісу, зокрема, наразі фахівці вирішують питання щодо впровадження на вокзалах Інтернет-послуг з початком масових літніх перевезень. Завдяки цій послузі пасажир матиме можливість відправити електронну пошту, отримати і зберегти на носій необхідну інформацію.

На вокзалах у Херсоні, Макіївці, Черкасах та Кіровограді, за умови отримання додаткового фінансування, планується встановити плазмові табло. За їх допомогою здійснюватиметься інформування про розклад руху поїздів, рекламуватимуться послуги вокзалу тощо.

Переглядів: 472 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz