Головна
Реєстрація
Вхід
Четвер
25.04.2024
08:00
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2010 » Серпень » 9 » До кінця осені на залізницях України відремонтують 12 вокзальних комплексів
18:18
До кінця осені на залізницях України відремонтують 12 вокзальних комплексів
На залізницях України тривають роботи з ремонту та реконструкції 12 вокзальних комплексів на станціях: Донецьк, Красний Лиман, Мукачеве, Веселинове, Первомайськ, Бугаз, Беренізгувата, Мотовилівка, Конотоп, Тарасівка, Смородене, Рокована. Закінчити їх працівники будівельних підрозділів галузі планують до кінця осені.

Також здійснюються ремонтно-будівельні роботи на багатьох інших будівлях і спорудах, в першу чергу – на напрямках впровадження швидкісного руху, розмежування пасажирського та вантажного руху поїздів, зокрема, на напрямках Київ-Полтава-Лозова-Донецьк, Красноград-Дніпропетровськ, Київ-Жмеринка-Красне-Львів з метою підготовки до Євро-2012.

Окрім того, наразі здійснюються роботи з ремонту та будівництва санітарно-побутових приміщень для колійників на лінійних станціях залізниць. Загалом у поточному році їх заплановано виконати на 78 об’єктах.

Також працівники господарства будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Укрзалізниці велику увагу приділяють утриманню будівель і споруд у належному технічному стані, від чого залежить безпечна праця залізничників та безпека пасажирів. Сьогодні в господарстві експлуатується більше 29 тисяч будівель та споруд – це вокзали, пасажирські будівлі та павільйони, об’єкти водопостачання та водовідведення, котельні, об’єкти житлово-комунального, культурно-освітнього, спортивного та оздоровчого призначення.

Одночасно працівники господарства будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Укрзалізниці здійснюють заходи з охорони навколишнього природного середовища. Зокрема, виконуються роботи з модернізації систем очищення питної води та стічних вод, впровадження енергозберігаючих та безвідходних технологій.

Довідка:

Господарство будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Укрзалізниці – це 73 структурних підрозділи на шести залізницях України, які нараховують понад 19 тисяч працівників, із них 7200 працівників задіяні безпосередньо на виконанні будівельно-монтажних робіт.

До структури господарства входять 15 промислових підприємств, на яких працює близько 1500 чоловік. Це 7 заводів залізобетонних конструкцій, дорожні майстерні, управління механізації, енергопоїзд та ін.

Щор оку структурн і підрозділ и господарства виконують значні обсяги будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт на об’єктах нового будівництва, реконструкції та капітального ремонту, на дільницях впровадження швидкісного руху, збільшення пропускної спроможності, електрифікації та в рамках реалізації інших програм розвитку залізничного транспорту .

Переглядів: 457 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz