Головна
Реєстрація
Вхід
Понеділок
06.05.2024
09:32
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню

Міні-чат

Статистика

Онлайн пассажиров всего: 1
Гостей: 1
Пассажиров: 0

  
Головна » 2008 » Серпень » 30 » Перший етап будівництва вокзалу на станції Іларіонове завершено
15:48
Перший етап будівництва вокзалу на станції Іларіонове завершено
28 серпня 2008 р. на станції Іларіонове (Придніпровська залізниця) пройшло засідання робочої комісії, яка визначила стан готовності вокзального терміналу до перевірки Державною комісією по прийманню об'єкта до експлуатації. Уже закінчено перший етап будівництва вокзалу. Вартість введеного в експлуатацію об’єкту складає понад 4,5 млн. грн.
      Під час проведення комісії в. о. начальника Синельниковської регіональної інспекції архітектурно-будівельного контролю Дніпропетровської області Віктор Захарчук відзначив: «Я вдячний залізничникам і з радістю беру участь у робочій комісії. Протягом місяця ми затвердимо готовність цього вокзалу до експлуатації актом Державної комісії».
      Перед вокзалом виконане мощення двох берегових платформ, обладнаних ліхтарями торшерного типу. Будівля вокзалу виконана з використанням сучасних будівельних технологій та матеріалів. Окрім зали очікування тут розташовані адміністративні приміщення, пост ЕЦ, зв’язкові приміщення та товарна контора.
      Крівля вокзалу виконана з металочерепиці, зовнішні стіни утеплені та обшиті сучасним матеріалом «люкобонд», також установлені сучасні енергозберігаючі віконні конструкції. Об’єкт обладнаний охоронно-пожежною сигналізацією, усі будівельні конструкції оброблені вогнезахисним покриттям. Будівля терміналу також має сучасну систему вентиляції та кондиціонування. Вокзал забезпечується теплом від власної вбудованої газової котельні. У будівлі терміналу передбачено пересування без порогів для осіб з обмеженими фізичними можливостями, також для них обладнано спеціальний туалет.
      На другому етапі будівництва Придніпровська залізниця планує зведення пішохідного мосту для забезпечення безпечного перетинання залізничного полотна.
      На третьому етапі буде встановлено турнікетні системи.
     
      Довідка
      Стара будівля вокзалу станції Іларіонове була зведена ще в 1945 р. та проіснувала 62 роки. У 2007 р. було проведено обстеження будівлі, за підсумками якого дійшли висновку, що вокзал знаходиться в аварійному стані. Після цього було прийняте рішення про знесення будівлі. Проект будівлі вокзалу станції Іларіонове виконаний інститутом «Дніпрогіпротранс».
Переглядів: 620 | Додав: railroadersclub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Залізниці України

Сайт існує

railroadersclub © 2024
Використовуються технології uCoz